Mrak

Jala Brat & Hava - Noc 

IMPERIA
Pretplati me 1,7 mil.
Pregleda 23 mil.
100% 112 000 0

sa Albuma by

Follow FUTURA IG: @futura.imperia
futura.impe...

Slusajte Futuru na zvanicnim Futura playlistama:

HRburn: emdc.yt/futuraplaylist

Spotify: emdc.yt/futuraspotify

✔ Social Media:
emdc.yt/imperia
emdc.yt/jalabrat
emdc.yt/bubacorelli

✔ Stream & Download:
emdc.yt/noc

Muzika: Jala Brat
Tekst: Jala Brat
Aranzman: Rimda

Mix & Master: KC Blaze

Video Production: DDP Studio
Director: Haris Dubica

HRburn & Digital distribution:
EMDC Network
✔Facebook: emdc.yt/EMDCFB
✔Instagram: emdc.yt/EMDCIN
✔Web: emdcnetwork.com

Outdoor advertising & Digital marketing
EMDC Network & ALHA Digital

Graphic design: EMDC Network

© & ® IMPERIA by EMDC Network

DOP: Dragan Gajanovic & Haris Dubica
Cut: Haris Dubica
Light: Dejan Miholjcic
Color: Edvin Mulalic
1st AC Switzerland: Majlos Production
1st AC Bosnia: Svita
Focus Puller: Cupo
VFX: Selmir Suljevic, Malik Kurt, Djordje Cebic
Organisation: Admir Avdic & Suad Hadzimehanovic
Szenography: Vahid Mujevic
Dron: Suad Barucija
Make up Hava: Elisabeth Berliner
Make up Jala Brat: Sara Visintin
Hair Hava: Mario Novak
SFX Make up: Leada Zukic & Sanida Perva Keranovic
Styling: Stage Sarajevo
Actors: Stefano Gennaro, Ensar Kucanin, Selmir Suljevic, Leada Zukic, Roberto Muratore
Set Photographer: Emir Ramic, Jasmin Talic
Design: Amar Kudelic

Glazba

Datum objavljivanja:

 

26. Kol 2021.

Podijeli:

Dijeli:

Preuzimanje datoteka:

Učitavam.....

Dodavanje na popis:

Favoriti
Gledat ću kasnije
Komentari : 3 275   
IMPERIA
IMPERIA Prije 5 mjeseci
Slusajte Futuru na zvanicnim Futura playlistama: HRburn: emdc.yt/futuraplaylist Spotify: emdc.yt/futuraspotif
Anela Salkic
Anela Salkic Prije 2 dana
Kkk
Marko Jankovic
Marko Jankovic Prije 19 dana
@Karolina Ivic ❤❤
Amar Hrnjic
Amar Hrnjic Prije 20 dana
@theRed Miki hoge
Marko Orsos
Marko Orsos Prije 22 dana
Tv
Aleksandar Subasic
Aleksandar Subasic Prije mjesec
@Merima Cosic Merima Cosic
z
z Prije 9 dana
Pa ljudi ovo je zaraza ,nema šanse prestati slušati !! A spot ! Pa majstore svaka ti čast ! ❤️
rebyut
rebyut Prije 5 mjeseci
Mozda i najbolja sa albuma. Ne znam ko je ova cura ali glas joj dira nerv samo tako😍
Marko Jankovic
Marko Jankovic Prije 15 dana
@Ana Kljajić izgledas puno mladje😀😀
Vuk Stefanovic
Vuk Stefanovic Prije 2 mjeseci
@minij hooi 2q
FLEX
FLEX Prije 2 mjeseci
@minij hooi ako razumijes tekst
Ana Kljajić
Ana Kljajić Prije 2 mjeseci
@minij hooi nego šta već smijemo ,,, čuti tamo meni je 41 i osjećam se koda mi je 21 ....uzivaj u najboljim godinama
XXPXAHXULjXIXA
XXPXAHXULjXIXA Prije 3 mjeseci
@minij hooi starci ?? Ti si Luda gdje ide 43 stro?
Dirk Löfelbein
Dirk Löfelbein Prije 2 mjeseci
Fenomenalno 👍 Devojka ubija, bez nje nebi to bilo to 😘
AkoMozeAnonimno
AkoMozeAnonimno Prije 4 mjeseci
Sjajno. Najbolja do sada. Ova djevojka je otkrice 🤩🤩🤩 Slusam pjesmu radi njenog dijela.
Irsan Ramovic
Irsan Ramovic Prije 5 mjeseci
Dobra kombinacija! Bravo i za Havu 👍🏻 Jedna od boljih s albuma.
Crni Bombarder
Crni Bombarder Prije 4 mjeseci
@Nina M Ljudi, imate li vi uši? Čuj ova najlošija. 🤣
Amar Nagato
Amar Nagato Prije 5 mjeseci
@Nina M bolje da si došao u Socitiy, nego što komentarišeš hahahahah
Nemanja Jovanović
Nemanja Jovanović Prije 5 mjeseci
Andale ubedljivo najbolja iz albuma do sad i tu nema dileme
_aprinc
_aprinc Prije 5 mjeseci
Najbolja !
Arsenije Brasnjovic
Arsenije Brasnjovic Prije 5 mjeseci
@Dioda On Do ukusa je.
misuyy fong
misuyy fong Prije 5 mjeseci
Brate koliko dobra pjesma ❤ Poceo sam slusat cim je izasla, vjv jos dan danas slusam na repeat koliko je dobra 🔥
Niko Djordjev
Niko Djordjev Prije 5 mjeseci
Mnogo lepa i dobra pesma, is echt ein wunderschönes Lied. Super Kombination, hoffe das noch weitere Lieder dieser quali folgen 😉😊
Corleone
Corleone Prije 4 mjeseci
Bukvalno ne prestajem slusati i sada, pogotovo ovaj kombinovani dio, gdje i ona pjeva al razvaljuje 😵‍💫
aswer huio
aswer huio Prije 4 mjeseci
Wonderful video, my friend! Shine on!?
Mulajma Alibegovic
Mulajma Alibegovic Prije 4 mjeseci
Evo je jedan od boljih dueta. Havu pratim isto odavno. Djevojka je extra stvarno svaka vam cas i super sto ste zajedno snimili nesto.
sashaa dakic
sashaa dakic Prije 5 mjeseci
Kakav glas ima ova devojka ovo je nerealno, ceo album na replay, svaka čast Jasmine.
Lukica_159
Lukica_159 Prije 14 dana
I tvoja stara dobro zvuci na autotune-u :D
Adriana Potočnik
Adriana Potočnik Prije 2 mjeseci
To je autotjun.
Lazer
Lazer Prije 3 mjeseci
@Александар Грујић Lahko je guzove izbacit ko vasa teodora. De nesto dobro i konkretno ko ovo.
Александар Грујић
ко крме некакво глас има
Mesud Tutic
Mesud Tutic Prije 3 mjeseci
@Pocahontas HU nije tačno ona je iz bosne i turske
serdy ximi
serdy ximi Prije 5 mjeseci
Pa ljudi ovo je zaraza ,nema šanse prestati slušati !! A spot ! Pa majstore svaka ti čast ! ❤️
Marlon Brando
Marlon Brando Prije 3 mjeseci
Ova pjesma ce ostat vjecno na play listi dosta posjeca na Klinku. Bravo Jala i Hava naklon do poda !!
Neko tamo
Neko tamo Prije 5 mjeseci
Sve što više slušam ovu pjesmu postaje mi najdraža
🐢Lejla🐢
🐢Lejla🐢 Prije 2 mjeseci
Istooo
Tatjana Tajic
Tatjana Tajic Prije 2 mjeseci
Meni tel.zvono😁
VI IK
VI IK Prije 2 mjeseci
daa
Bojana_Damjanovska
Bojana_Damjanovska Prije 3 mjeseci
W🇲🇰💯☠️😈😈
Andrea
Andrea Prije 4 mjeseci
Baš hahah
aswer huio
aswer huio Prije 4 mjeseci
Kakav glas ima ova devojka ovo je nerealno, ceo album na replay, svaka čast Jasmine.
Ivan Marković
Ivan Marković Prije 5 mjeseci
Moramo se složiti Najjača pesma do sada🙌🏻🔥 Svakome svaka čast! Spot je isto brutalan👏🏻
Janja Đorđević
ne lazi pls
shock em
shock em Prije 6 dana
@Suzana Rajević 🤣😋
Suzana Rajević
Suzana Rajević Prije 6 dana
@shock em 😂😂
Marko Jankovic
Marko Jankovic Prije 19 dana
@A bas si lepa!!!😍😍😀
Slobodan Mitrovic
Slobodan Mitrovic Prije 4 mjeseci
Tako je buki moooj! 💥🔝📺😍
KŮISS
KŮISS Prije 3 mjeseci
Wau.. znaci kombinacija glasova, teksta i zvucnosti, ovo je muzicki orgazam 🤩🤩
Emina H
Emina H Prije 5 mjeseci
Drago mi je zbog ove pjesme da je uradjena ovako, super tekst. Super kombinacija Jala i Hava, bas po mom ukusu! Bosanska krv, Bosna i Hercegovina je Bosna i Hercegovina! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦☝☝☝
Samira Bundic
Samira Bundic Prije 3 mjeseci
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 BiH u ❤
A
A Prije 4 mjeseci
🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ali Alma
Ali Alma Prije 5 mjeseci
Slobodno mogu reci jedna od najboljih u posljednje vrijeme.👋🔥
BigMuscle Gameplays
BigMuscle Gameplays Prije 2 mjeseci
i ti si dobra macko
Detox Team
Detox Team Prije 3 mjeseci
@yuitr loing 🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤
yuitr loing
yuitr loing Prije 5 mjeseci
Hit hitova 😍😍🔥🇭🇷
Bossaura
Bossaura Prije mjesec
Das Lied ist ein Meisterwerk! Svaka cast Jala i Hava, nas Ponos!!!🇧🇦❤️
blank
blank Prije 5 mjeseci
Kako mi je drago sto i mi iz Bosne imamo nesto sto je svjetski nivo. Bravo Jala 👏👏🙌
Nihad Niks
Nihad Niks Prije 20 dana
Ocigledno vi ne slusate Bracu Babajice🤪
Lazar Grkovic
Lazar Grkovic Prije 27 dana
Ljudi, ovo je top. Ja inace slusam i radim ex yu rock, ali ovo takvu emociju salje, respekt! Toliko.
Glamur Press
Glamur Press Prije mjesec
DA SAMO STO MORAM POSLIJE NACI PJESMU DA VIDIM STA PJEVA JER OVAKO NISTA GA NE RAZUMIJEM STA PJEVA
Adian Karajić
Adian Karajić Prije mjesec
@HowToGet AwayWith a times square?
Gamal Jinusi
Gamal Jinusi Prije mjesec
Imamo dosta stvari!!!!! Ne razumen komentar...
kralj balkana
kralj balkana Prije 5 mjeseci
Savrseni daj nam jos pjesama jala🔥 hocemo jos pjesama sa havom.Ovo je savrseno💪
Ivana Zovko
Ivana Zovko Prije 5 mjeseci
[Tekst pjesme/Songtext zu "Noć"] [Uvod: Hava & Jala Brat] Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši i u šaci lijekova [Strofa 1: Jala Brat] Noću budan sanjam, ne mogu da spavam Daj sve da ne boli glava Ti si ta, ti si ona prava Al' nisi moja, kom si obećana A ti bila si tu, bila i ljubav i japi Putujem [?] ali sam na tebe slab i Kupujem nju, a ti me kô dama grabi [Pred-Refren: Jala Brat] Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši i u šaci lijekova [Refren: Jala Brat & Hava] Noćas smo najcrnji, a takvi se zavole Ja te osjetim u krvi, sve u meni stalo je Ja bih samo da te grlim, ali slutim najgore Kô da sve u meni trni, kô da srce stalo je [Part 2: Hava] In der Nacht, immer noch wach, hab' nach einem Weg gesucht Lauf' durch die Stadt, doch ich hab' keine Ahnung, was ich tu' Mir fehlt die Kraft, jeden Tag, hab' von all dem hier genug Ich hab' versagt, doch ich mach' meine Fehler wieder gut Ich seh' die Welt mit andern Augen jetzt Weiß nicht, was mich hier noch hält Meine Frage, die mir bleibt: Wird es besser mit der Zeit? Doch bis dahin bleibe ich allein [Pred-Refren: Hava & Jala Brat] Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga A ja bih samo da si tu, ma neka si njegova Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga A ja bih samo da si tu, ma neka si njegova Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši i u šaci lijekova [Refren: Jala Brat & Hava] Noćas smo najcrnji, a takvi se zavole Ja te osjetim u krvi, sve u meni stalo je Ja bih samo da te grlim, ali slutim najgore Kô da sve u meni trni, kô da srce stalo je.
VALENTINA ZUKA
VALENTINA ZUKA Prije 20 dana
@Neda Jancic A sto ne mozes da ispratis titlove?
Neda Jancic
Neda Jancic Prije 20 dana
@VALENTINA ZUKA zbog mene ;)
VALENTINA ZUKA
VALENTINA ZUKA Prije mjesec
sto pises tekst kada je titlovi ukljuceni
_kaii79
_kaii79 Prije 3 mjeseci
Svaka cast
Aleksandar Anesa
Aleksandar Anesa Prije 4 mjeseci
Nocas smo najcrnji , a takvi se zavole ! Ja te osjetim u krvi , u meni sve stalo je !
shani yan
shani yan Prije 4 mjeseci
Savrseni daj nam jos pjesama jala🔥 hocemo jos pjesama sa havom.Ovo je savrseno💪
Aldina Meštrovac
Aldina Meštrovac Prije 4 mjeseci
ja sam doslovno doživjela blagi šok kad je Hava pustila avaz, znači ljepšeg i kvalitetnijeg glasa nisam čula ne pamtim, daje onaj >Južni vjetar< vajb i nivo njenog glasa podsjeća dosta na jednu od jačin i boljih pijevača na estradi od prije, pjevačicu Ćanu. ja je se iskreno nemogu naslušat. lol, i volim smjer u kojem ide sva ova Imperia muzika nisu ni sekunde razočarali. prije 12 godina kao balavica mislila sam da nikad niko neće moći nadmašiti njih dvojicu, a danas kao zrelija osoba vidim kako su nadmašili sami sebe.. svaka čast..
King Mythos
King Mythos Prije 3 mjeseci
Ich Feier euch einfach mega Hart. Jedes Lied direkt ein Brett ihr übertrifft euch immer mehr 👌👍 Respekt.
Lelaela ela
Lelaela ela Prije 4 mjeseci
Pohvale za album, licno ova pesma mi je izuzetak, voziiiii 🔝🔝
bowen voowy
bowen voowy Prije 4 mjeseci
i love your videos so much !?
Mersy Ima_movic
Mersy Ima_movic Prije 5 mjeseci
Najbolja pjesma s albuma def.Ova Hava ima extra glas.❤
Jelena Blagojevic
Jelena Blagojevic Prije 3 mjeseci
Pesma je savrsena kao I spot! Jasmine , svaka ti cast..ne prestajem da je slusam
Fortebracci
Fortebracci Prije 5 mjeseci
Tekst pjesme Jala Brat & Hava - Noc [Uvod: Hava & Jala Brat] Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova [Strofa 1: Jala Brat] Noću budan sanjam, ne mogu da spavam Daj sve da ne boli glava Ti si ta, ti si ona prava Ali si moja, kom si obećana? A ti bila si tu, bila i ljubav i ja bi Putujem ali sam na tebe slab i Kupujem nju, a ti me ko dama grabi [Pred-Refren: Jala Brat] Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova [Refren: Jala Brat & Hava] Noćas smo najcrnji, a takvi se zavole Ja te osjetim u krvi, sve u meni stalo je Ja bih samo da te grlim, ali slutim najgore Ko da sve u meni trni, ko da srce stalo je [Part 2: Hava] In der Nacht, immer noch wach, hab' nach einem Weg gesucht Lauf' durch die Stadt, doch ich hab' keine Ahnung, was ich tu' Mir fehlt die Kraft, jeden Tag, hab' von all dem hier genug Ich hab' versagt, doch ich mach' meine Fehler wieder gut Ich seh' die Welt mit andern Augen jetzt Weiß nicht, was mich hier noch hält Meine Frage, die mir bleibt: Wird es besser mit der Zeit? Doch bis dahin bleibe ich allein [Pred-Refren: Hava & Jala Brat] Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga A ja bih samo da si tu, ma neka si njegova Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga A ja bih samo da si tu, ma neka si njegova Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova [Pred-Refren: Jala Brat] Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova [Refren: Jala Brat & Hava] Noćas smo najcrnji, a takvi se zavole Ja te osjetim u krvi, sve u meni stalo je Ja bih samo da te grlim, ali slutim najgore Ko da sve u meni trni, ko da srce stalo je Uživajte !
Suzana Rajević
Suzana Rajević Prije 5 dana
@Lucy K obecana sebi i nikom drugom nego sebi :))
Amina
Amina Prije 12 dana
Hvalaaaaaa ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💜💜💞💞
Lucy K
Lucy K Prije mjesec
Ti si ta, ti si ona prava, al nisi moja kom si obecana*
TaptoRetry
TaptoRetry Prije mjesec
HVALA
Tanja Nicic
Tanja Nicic Prije mjesec
Ludilo ❤️
Respekt Music
Respekt Music Prije 27 dana
Muzika perfektna,svaka čast Jala i RimDa.
Sanja
Sanja Prije 5 mjeseci
Najjača do sad sa albuma, Hava ubijaaaa kako pjeva!😍💣🔥
MissyKika NS
MissyKika NS Prije 3 mjeseci
Devojka ima lep glas ali ovo nije pevanje vec nabrajanje i recitovanje, sve u meni stalo jeE, tu je jedan jedini zarez, niti vibrata niti ukrasa
Cassie
Cassie Prije 4 mjeseci
Kakav glas ima ova devojka ovo je nerealno, ceo album na replay, svaka čast Jasmine.
SRKZZ
SRKZZ Prije 5 mjeseci
Jedna od najjacih pjesama u albumu Bravo za Jalu i Havu👍🏻🤗
hip xss
hip xss Prije 5 mjeseci
Jeste primjetili kako pjesme njegove postaju sve razumljivije
SţēpBŕø
SţēpBŕø Prije 8 sati
A sve manje pregleda
Jelena M.
Jelena M. Prije dan
😂😂😂😂😂Teško
Dragan Jezdic
Dragan Jezdic Prije dan
Navikao si samo... treba da se titluje jbt 😄
Janja Đorđević
isk ne
Angeelllaaa32
Angeelllaaa32 Prije 2 dana
Почео је посећивати логопеда😂
Jovanka Katic
Jovanka Katic Prije 4 mjeseci
Mnooogo dooobra stvar.Bravo za oboje👍👍👍👍
Edin Glibic
Edin Glibic Prije 5 mjeseci
Extra,bas lijepo da je sa Havom duet jer i ona ima bosanske korjene. Super spot i sve 👍😁
Alen Fetaji
Alen Fetaji Prije 4 mjeseci
Nije ni cudo sto ga "zabranise"u Srbiji,pomete brat sve👍....Hava top,glas,stas,spot za deset
Ljuti Krajisnik
Ljuti Krajisnik Prije 4 mjeseci
Radi brate Haris Dubica opasno spotove.Taj covjek je evropski brend a kako vidim i svjetski.Sve sto je bilo nagrada za spotove taj je pokupio.U Švici je br 1.
Tinaa Jurkovic
Tinaa Jurkovic Prije 5 mjeseci
Kakva emocija 💙🖤 Nema dalje 👏
fejic
fejic Prije 5 mjeseci
Joj kako volim ovu djevojku. Zelim joj jos veci uspjeh
Sanja
Sanja Prije 5 mjeseci
Daa, odlična je, super pjeva i boja glasa joj je specifična.
Alexandra Alex
Alexandra Alex Prije 4 mjeseci
Konacno dobra pesma posle duzeg vremena😍 Odlicna kombinacija!
opzz xsin
opzz xsin Prije 4 mjeseci
Pa ljudi ovo je zaraza ,nema šanse prestati slušati !! A spot ! Pa majstore svaka ti čast ! ❤️
Abdurahman Ramic
Abdurahman Ramic Prije 4 mjeseci
😘
Dino
Dino Prije 5 mjeseci
Jala navlaci strance na nasu Balkansku muziku, trebaju mu se sve kolege zahvalit, to radi vec godinama❤🔥
kolobara08
kolobara08 Prije 19 dana
Balkanska?! Ovo je bosanska muzika odnosno pjesma noDi! Sta je stvarno balkanska muzika... jel' muzika sa Zapada (ovdje mislim na zapadu Europu) zapadnjacka ili iz Skandinavije skandinavska?
Slavic Theraphy
Slavic Theraphy Prije 4 mjeseci
ne prestajem da slusam Futuru i zaista Jasmine svaka cast, tekst, spot 👍💪⚜
Jovana L
Jovana L Prije 5 mjeseci
Opet brutalan spot! 🤩 Ova Hava kida kako peva! 💥🛸
A
A Prije 5 mjeseci
🇧🇦🇧🇦
Monika Micic
Monika Micic Prije 5 mjeseci
@Konj Africki Ne ukucaj na youtube Hava-Exclusive JAM FM i cut ces kako uzivo pjeva
Konj Africki
Konj Africki Prije 5 mjeseci
Aha😂🤣mislim da kida autotune
Relja Trnjaković Relja Trnjaković
Bukvalnooo❤❤🔥🔥🔥🔥💦💦💦😎😎😎🥶🥶🥶
Alac VanPersie
Alac VanPersie Prije 5 mjeseci
Mix njemackog rapa i balkanskog provjeren kvalitet
semaa96 s
semaa96 s Prije 4 mjeseci
Ovo je obicni turbo folk nije vidjelo repa realno
suckourdickic
suckourdickic Prije 4 mjeseci
Definitivno najjaca pjesma i spot ikada💪.Svaka cast Hava i Jala💪👏👏👏
Mirjana Nikolic
Mirjana Nikolic Prije 3 mjeseci
❤️❤️❤️❤️❤️ odlična pjesma🌺
Jelena Randjelovic
Jelena Randjelovic Prije 4 mjeseci
Bravo,bravo,bravo super pesma!!!❤️
BoSSniaan
BoSSniaan Prije 5 mjeseci
Hava je savršena, zaslužila je duet sa Kingom Balkana 🇧🇦❤🇧🇦❤🇧🇦
BoSSniaan
BoSSniaan Prije 4 mjeseci
@No Name i ja sam pomislio na njih nakon ove diskusije, ali mi bilo mrsko pisati 😅
No Name
No Name Prije 4 mjeseci
@BoSSniaan Buba i Rasta hehe
Harun Hasic
Harun Hasic Prije 5 mjeseci
@BoSSniaan nista bez Corone i Rimskog😁😁
Stringer Bell
Stringer Bell Prije 5 mjeseci
@Sakovic Sava 😂😂😂😂😂
BoSSniaan
BoSSniaan Prije 5 mjeseci
@Sakovic Sava jel misliš coby? Nije loš, u duetu su najjači. Ajmo ovako, 4 kralja u kartama, neka su Coby i Jala 2 od 4, traže se još dvojica 😁
crnooka 977
crnooka 977 Prije 4 mjeseci
Napokon malo emocije i smisla u nekoj njegovoj pesmi. Svaka čast devojci, kida kako peva, ogromna emocija. 👏🥰
Abdurahman Ramic
Abdurahman Ramic Prije 4 mjeseci
,😘
Lela Ela
Lela Ela Prije 4 mjeseci
Prelepa pesma najbolja najbolja, Hava prelepa , glas joj haos...Jala🔝👍
Benijana Ferizović
Benijana Ferizović Prije 3 mjeseci
Bravo momci samo udrite sto jace mozete 👑👊💪
nermana šehović
nermana šehović Prije 5 mjeseci
Uuuuu premoćna ..... Za curu prvi put čujem. Božeee ljepote 😍
Tanja Simic
Tanja Simic Prije 5 mjeseci
Bas je dobra pesma....Kakav glas ima ova devojka... 👌
Horde Zla 1987
Horde Zla 1987 Prije 4 mjeseci
@Stefan Nikolic Hava jedna od najpoznatijih djevojaka u Njemackoj 🇧🇦🇧🇦
B*B* F.
B*B* F. Prije 4 mjeseci
Hava+Loredana 👌
Adox
Adox Prije 4 mjeseci
@Stefan Nikolic Bitno je da si ti na njenoj pjesmi :D Imaš mahanje
A
A Prije 4 mjeseci
@Stefan Nikolic 🤣🤣 #1 Hava 🇧🇦
Stefan Nikolic
Stefan Nikolic Prije 4 mjeseci
@mirenko971 moze biti i sv. Petar ona ce i dalje za mene biti nula.
Leonela Skrepnik
Leonela Skrepnik Prije 3 mjeseci
Najbolja pjesma ali i album u 2021.godini 👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️bravo Jasmine institucijo⚠️👑👑🇧🇦🇧🇦🇧🇦
suckourdickic
suckourdickic Prije 4 mjeseci
Bravo HAVA HEM SI USPJESNA U NJEMACKOJ HEM SAD IMAS BOSANCE IZA LEDJA STA TI VISE TREBA💪
Frau S
Frau S Prije 3 mjeseci
Najbolja pesma sa albuma. Zapravo najbolja u poslednjih godinu dana.
Ademir Mustafica
Ademir Mustafica Prije 3 mjeseci
Kako mi je samo toplo oko Srca kad vidim brata,a pogotovo kad ga čujem 🔝👍👍 Bravo Jala
Sanelh
Sanelh Prije 5 mjeseci
"Noć" Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova Noću budan sanjam, ne mogu da spavam Daj sve da ne boli glava Ti si ta, ti si ona prava Ali si moja, kom si obećana? A ti bila si tu, bila i ljubav i ja bi Putujem nju, ali sam na tebe slab i Kupujem nju, a ti me kô dama grabi Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova Noćas smo najcrnji, a takvi se zavole Ja te osjetim u krvi, sve u meni stalo je Ja bih samo da te grlim, ali slutim najgore Ko da sve u meni trni, ko da srce stalo je In der Nacht, immer noch wach, hab' nach einem Weg gesucht Lauf' durch die Stadt, doch ich hab' keine Ahnung, was ich tu' Mir fehlt die Kraft, jeden Tag, hab' von all dem hier genug Ich hab' versagt, doch ich mach' meine Fehler wieder gut Ich seh' die Welt mit andern Augen jetzt Weiß nicht, was mich hier noch hält Meine Frage, die mir bleibt: Wird es besser mit der Zeit? Doch bis dahin bleibe ich allein Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga A ja bih samo da si tu, ma neka si njegova Kroz noć pun je grad, ja ne vidim nikoga A ja bih samo da si tu, ma neka si njegova Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova Gubim ti glas u tami dok padam sa prijestolja Glumim i ne dramim, raspadam se bez bola Da l' te stid što smo pali zbog straha il' grijehova? Dok tražim nas u flaši u šaci lijekova Noćas smo najcrnji, a takvi se zavole Ja te osjetim u krvi, sve u meni stalo je Ja bih samo da te grlim, ali slutim najgore Ko da sve u meni trni, ko da srce stalo je
Aleksandar Kerscher
Aleksandar Kerscher Prije 2 mjeseci
Sine par gresaka u nemackom sli ogay
Relja Trnjaković Relja Trnjaković
@Sanelh 🔥🔥🔥💪💪💪⚡⚡⚡🥶🥶🥶
Sanelh
Sanelh Prije 5 mjeseci
@Walora slm Nema na čemu :)
Joki Beier
Joki Beier Prije 5 mjeseci
Putujem nju :)
Walora slm
Walora slm Prije 5 mjeseci
Hvala na tekst ❤
Medy 🇧🇦
Medy 🇧🇦 Prije 4 mjeseci
Svjetsko a nase !! Bravo Hava i Jasmine 👌🏻👌🏻👌🏻🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
AppleBalkan
AppleBalkan Prije 4 mjeseci
Najbolja sa albuma a ova djevojka je pokidala 💪
cqvio doli
cqvio doli Prije 4 mjeseci
Jako dobra pesma,Hava je tako posebno lepa..sve najbolje!!!
bosnian 40
bosnian 40 Prije 5 mjeseci
Kad se kaze HAVA puna su usta.,nek si je kralju pronasao, bravoooo, pjesma je idealna i svako novo slusanje plijeni novu paznju...
serdy ximi
serdy ximi Prije 5 mjeseci
Kralj u Austriji #1 🇧🇦💪🥵
zivotjesranje
zivotjesranje Prije 5 mjeseci
Nemam rijeci ovaj album ide istoriju balkana kakve pjesme,kakva energija,razlicite pjesme, duet sa zvjezdama,kakvi spotovi❤❤🚀🚀🛸🛸🚨🚨🏅🏅🏅
Elmir HB
Elmir HB Prije 5 mjeseci
Austrija prvi u trendingu ..👏👏 NOC #1 ANDALE #5 MOSKVA #8
A
A Prije 5 mjeseci
🇧🇦💪
zorica Bozic
zorica Bozic Prije 5 mjeseci
Jako dobra pesma,Hava je tako posebno lepa..sve najbolje!!!
Bojana_Damjanovska
Bojana_Damjanovska Prije 3 mjeseci
X😈😈😈😈☠️☠️☠️💯💯💯🇲🇰
Jovana L
Jovana L Prije 5 mjeseci
Ozbiljan hit! 💙💙💙💙
Amelinjaa KRA
Amelinjaa KRA Prije 5 mjeseci
Uuh kako je dobra…grmilica u autu…kao i svaka Jalina❤️
Angie
Angie Prije 5 mjeseci
Ovaj album je čist kvalitet. Bravo! 🙌
Semir A
Semir A Prije 4 mjeseci
Cisto smece album
meistersteffi12
meistersteffi12 Prije 5 mjeseci
Cooles Lied,gefällt mir😊
Artizorg
Artizorg Prije 4 mjeseci
Svi spotovi Harisa Dubice su fenomenalni ... neverovatno koliko je čovek kreativan! Zaslužuje svetsku slavu!
Aminas Welt
Aminas Welt Prije 4 mjeseci
Vrlo lep i intersantan glas ima ova devojka👍
Eli'Sa
Eli'Sa Prije 5 mjeseci
Bravo 🎶🥳❤
Marinko Agić
Marinko Agić Prije 4 mjeseci
Ove auto tune pjesme su inače za mene nula bodova,ali ova pjesma,tekst,pa njemački dio,a tek Hava-rasturaju! Bravo,bravo! 💪💪💪
KudY
KudY Prije 5 mjeseci
Mislim da ce poslije ovog albuma svima biti jasno ko je br. 1 🔥🔥🔥
tktk
tktk Prije 5 mjeseci
@Neki M hahahaha konacno nesto novo
Neki M
Neki M Prije 5 mjeseci
@tktk poslusaj lmtd, kao neki drill hahahaha.. sta sam ti reko
tktk
tktk Prije 5 mjeseci
@Neki M Nadam se da si u pravu Ja sam samo rekao za ove pesme do sad, ako bude promena onda super. Npr Pakt sa djavolom ima dosta razlicitih fazona(znm da nece raditi bas takve pesme),nadam se i da ce ovde biti raznovrsno, to je cela poenta🤷‍♂️
Neki M
Neki M Prije 5 mjeseci
@tktk prve 4 pjesme su imale spotove koji su kao film, dakle povezani pa je i zbog toga slican zvuk. Andale je radio neki novi producent koji je radio i LMTD koja sljedeca izlazi, jako brza pjesma na fazon starih pjesama. Noc je prvi ft sa Havom koja nije od brzih pjesama i ima opasan glas. Jala se prilagodio njoj i zaista sjajno odradio pjesmu. Na storyu je objavio "DRILL?", tkd mozemo ocekivati i to. A i sumnjam da ce album proci bez nekih brzih pjesama jer ima ft sa Meksikanacima koji imaju onaj afro ritam u pjesmama standardno. Ft s Noizyem ce po meni biti bolji nego s Lanezom. Pogledajte mu samo pjesme kakav vajb imaju i koliko su dobre.
tktk
tktk Prije 5 mjeseci
@Neki M Ispravicu se samo za pesmu Andale, definitivno osvezenje... Za ostale koji si rekao, previse vuku na isti fazon. Nema pesme koja ostavi prevelik utisak. Svako nek radi kako misli da treba ali mislim da fali neki drill, nesto sporije mozda, dancehall Na to sam mislio🤷‍♂️ Mozda ostatak albuma bude drugaciji
Anel Pasic
Anel Pasic Prije 5 mjeseci
Zaraza, znaci savrseno👏💪👏👏BRAVO JALA I HAVA🇧🇦
_nikoladm
_nikoladm Prije 4 mjeseci
Super pesma, svaka cast. Cestitam :)
Dalynaa🦋
Dalynaa🦋 Prije 5 mjeseci
Svaka Čast 😻❤ Bravooo
Ena ena
Ena ena Prije 4 mjeseci
🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Congrats to Haris Dubica Hello from West Hollywood 🇺🇸 Just love Jala 🎶🎶🎶🎶
Hehehe Hehehe
Hehehe Hehehe Prije 5 mjeseci
Kakav spoj, kakva pjesma, kakav spot... 😍🙌🙏
Darko Aradjanin
Darko Aradjanin Prije 4 mjeseci
Kakav spoj😲😲😲Cura ima glasčinu.... Svaka čast 💪💪💪
Fk Sarajevo
Fk Sarajevo Prije 4 mjeseci
S A R A J E V O ⚜️
Lela Mnvv
Lela Mnvv Prije 5 mjeseci
Ova pjesma zasluzije #1 trending
Nema Imena
Nema Imena Prije 5 mjeseci
Ne moze zato sto ima vec 3 pjesme u trening
Elle Woods
Elle Woods Prije 4 mjeseci
"...raspadam se bez bola..." "...ja bih samo da te grlim, ali sluti najgore... ko da sve u meni trni, ko da srce s t a l o je..." To je to.
Dalibor Mikovic
Dalibor Mikovic Prije 5 mjeseci
Devojka kida kako peva,bravo za oboje...Najaca na albumu!!!!Alll najaca je kad kaze ja te osjetim u krvi,preslatko.
Lomke
Lomke Prije 3 mjeseci
Hava ima brutalan glas,definitivno najbolji na sceni
Morana Berec
Morana Berec Prije 4 mjeseci
Jala stvarno si talent obožavam slušat tvoje pjesme. Ovu pjesmu obožavam❤️❤️
Viktor Lazarevic
Viktor Lazarevic Prije 5 mjeseci
Ноћу, још будан, тражио сам начин да пројурим градом, али немам појма шта радим.Немам снаге, сваки дан, доста ми је свега овога, Нисам успео, али ћу исправити своје грешке. Сада гледам на свет другачијим очима. Не знам шта ме држи овде. Моје питање које остаје: Хоће ли с временом бити боље? Али до тада ћу бити сам Nemacki jezik
[_Dzeno_]
[_Dzeno_] Prije 4 mjeseci
Danke maine bruda
Maša Medo
Maša Medo Prije mjesec
Predobra pjesma ♥️⭐
Blagoje R
Blagoje R Prije 4 mjeseci
1. Noć 2.LMTD 3.Dugme Tri najjače sa albuma 🔥
Techno Girl
Techno Girl Prije 4 mjeseci
Kombinacija pun pogodak,svaka čast. 🔥🔥🔥❤️
Ptao Tom
Ptao Tom Prije 4 mjeseci
Havin dio na bosanskom auhh🔥🔥🇧🇦
HaHaHa
HaHaHa Prije 3 mjeseci
Koliko mi se sviđa ova cura na visokim tonovima ubija ..
BOSNIAN KNIGHT
BOSNIAN KNIGHT Prije 4 mjeseci
Djevojka kida sa svojim otpjevanim dijelovima😎,za Jasmina-Džaksa(Jalu) suvišno je pričati sve on je prekucao igru davno...pozz iz Zenice
Luis Baydon
Luis Baydon Prije 5 mjeseci
Najbolja za sad 👍 Bravo za Rimdu, vrhunski osjećaj za aranžman kod svake pjesme
guzvara1
guzvara1 Prije 4 mjeseci
Obožavam njen glas👌
Aleksandra Simulj
Aleksandra Simulj Prije 19 dana
Takoo mocnaaa pesmaaa!! Hvalaaa za tako nestoo😘😘😁😁😁😁
G. Weber
G. Weber Prije 4 mjeseci
Bravo Hava. Od pocetka sam s tobom. 👍
Begovic Senada
Begovic Senada Prije 5 mjeseci
Pjesma je predobra znaci 🔝🔝🔝❤❤
Jojo
Jojo Prije 5 mjeseci
Ovo je predobrooo!!! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Kakav spoj! 🔥 Samo REPEAT! 😍
Diisa Hotić
Diisa Hotić Prije 4 mjeseci
TOPPP TOPPČINAA 🥇🥇 BRAVO HARISE MAJSTORE 🇧🇦😊